Insider Facility Services AS

Insider Facility Services leverer i dag tjenester knyttet til renhold av bygg, forretningslokaler og fly, vaktmester- og håndverktjenester, kantine- og personalrestauranter samt innemiljø og trivsel på arbeidsplasser. Selskapet har hovedkontor i Oslo og har 12 avdelingskontorer i Norge. Insider er én av de ledende aktører innen facility tjenester i Norge. Vi er landsdekkende på hygiene og på standard/avanserte matteløsninger. Selskapet er en del av Jobzone-konsernet.

Vi skal være den mest innovative facility leverandør i markedet - med tanke på kvalitet, oppfølging og kundetilfredshet. Som den eneste i Norge til å bli nominert til European Cleaning & Hygiene Awards noensinne er dette derfor noe vi tar veldig seriøst.

Insider Facility Services AS har som mål å være blant de ledende i Norge innen våre fagområder. I samarbeid med våre kunder skal vi levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet. For å beholde og øke Insider sin anseelse, konkurranseevne og lønnsomhet er det nødvendig å levere produkter og tjenester med kvalitet. 

Vårt integrerte kvalitetssikringssystem ivaretar alle faktorer som gjør at vi kan levere varer og tjenester av ypperste kvalitet. Vi skal fortsatt ha høy fokus på miljø og helse krav. Miljøet og ansattes helse er av høy prioritet for Insider Facility Services AS.

Vi flytter grenser - i service!