Compass Fairs AS

Compass Fairs AS

Vi bygger, koordinerer, arrangerer og organiserer ditt arrangement fra A til Å

Compass Fairs har 22 års erfaring i bransjen, og gjør alt fra å bygge enkeltstands, levere messevegger, tepper og møbler, til å organisere, arrangere, koordinere og bygge opp store arrangementer. 

I tillegg til vår egen Boligmesse, som hvert år arrangeres 19 ulike steder i Norge, er vi årlig teknisk totalleverandør på mer enn 150 messer rundt om i Skandinavia.

Leverer i hele Norden
Vi samarbeider tett med flere av landets store hoteller, messesentre og arenaer, og har flere faste oppdrag, blant annet Nor-Fishing og Aqua Nor her i Trondhiem. Fordi vi er et nordisk selskap med mange dyktige hender, kan vi også slå alle krefter sammen og levere for store, internasjonale arrangementer. 

Vi er stolte av å kunne levere alt av utstyr og tjenester til messer, kongresser og konferanser, samt andre små og store arrangementer. Våre montører er kjent for å levere rask, effektiv og sikker montering, så med oss på laget kan du være sikker på at alt er på plass til rett tid.

Skap unike stands
Alt av møbler og utstyr kan bestilles i vår egen nettbutikk dinstand.no, og våre designere tar saken dersom du ønsker skreddersydde løsninger. De utformer flotte stands som blir realisert av vår tekniske stab.

Vi hjelper deg hele veien fram til et vellykket arrangement – ta kontakt i dag for en hyggelig og uforpliktende prat.

Les mer på vår hjemmeside compassfairs.no.


Erlend Zetlif Rosanoff

ERLEND ZETLIF ROSANOFF

erlend@compassfairs.no

+47 920 67 361