Asko Agder

Asko Agder

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 220 ansatte i Lillesand.

ASKO er engrosvirksomheten til Norges ledende handelshus, NorgesGruppen, og leverer til både dagligvare- og serveringsmarkedet. Kundene er bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre, transportmateriell og teknologi for å skape en mest mulig effektiv verdikjede fra produsent til kunde.

ASKO Lillesand har i dag 3 semitrailere som rene EL-biler, i 2022 kommer ytterligere 3 nye, i løpet av 2026 vil ASKO i Lillesand være utslippsfrie for hele transportparken.

ASKO har en ambisjon om å være bærekraftig og klimanøytral. Som en av landets største transport-virksomheter krever dette at vi er i front med å ta i bruk miljøvennlige transportløsninger. Vår virksomhet er energikrevende, og vi produserer nå mer fornybar energi fra sol og vind enn det vi forbruker. ASKO AGDER omsetter for over 5 milliarder i 2021 og har mange spennende prosjekter fremover for å automatisere deler av driften.
 
I tillegg til dette har også Norgesgruppen i Agder mange prosjekter for utbygging av nye butikker.


Jens Ove Klev

JENS OVE KLEV

Direktør

jens.ove.klev@asko.no

+47 915 70 901

GEIR MAGNUS RINGØEN

Markedssjef ASKO Servering

geir.ringoen@asko.no

+47 901 91 606