Romsdal Processing AS ble etablert i 2005, da eid av Villa Salmon AS. Anlegget ligger sentralt plassert i sentrum av Midsund. Romsdal Processing AS startet som et lakseslakteri, men ettersom markedet utviklet seg tok filetering og videreforedling over en stadig større andel av hovedvirksomheten.
I 2012 ble slakting helt avsluttet og fokuset kun satt på videreforedling av laks – og ørretprodukter. I dag produseres fryste og ferske singel vakuumerte og lenker med laks – og ørretporsjoner, samt vakuumerte helsider av laks og ørret. Produktene leveres både til det nasjonale og internasjonale markedet.
Selskapet er i dag eid av Lerøy AS, Salmar AS og Molde kommune, der all produksjon pr i dag er for Lerøy Seafood AS.
Romsdal Processing AS sysselsetter i dag rett i underkant av 100 dyktige arbeidere med egne ansatte og innleid arbeidskraft. De siste 2 årene er det produsert i overkant av 4200 tonn med porsjoner og filet av laks og ørret. Virksomheten er i stadig vekst og vil i 2020 passere 6000 tonn ferdigvare.