Solems Selskap & Catering eies og drives av Per Olav Solem, også viden kjent som
"Gossa-Per". Dette fordi han kommer fra den fantastisk vakre øya Gossen utenfor Molde.
Per Olav har over 35 års erfaring som restauratør, og stiftet sitt meget attraktive selskap allerede i 1989.
Han har nå drevet Gildehallen selskapslokale på Romsdalsmuseet i Molde i over 25 år.
Vi driver også stort innen cateringvirksomhet, hvor vi også kan stille med alt dekketøy, kokk og servitører. Vi tar på oss selskaper fra de enkleste til de mest eksklusive.
Hans enorme kunnskaper innenfor mat, lokale råvarer, vin, engasjement og presisjon, samt lange
erfaring i faget, gjør Gildehallen til et av Norges desidert mest ettertraktede og best drevne selskapslokaler.
Vi har hatt gleden av å arrangere mange store internasjonale middager for kongelige,
statsråder og mange norske hjørnesteinsbedrifter.
Men like viktig for oss er arrangement som bryllup, firmafester, jubileum,
barnedåp, minnestunder, julebord, lunsjer, møter og andre sammenkomster.
Med gjennomsnittlig 200 arrangement i året, har vi den rette erfaringen for at
deres arrangement blir arrangert og gjennomført på en meget profesjonell måte.