Velkommen til Nordic

Velkommen til Nordic

tirsdag 3. oktober 2023

Nye fjes og nye bedrifter kommer stadig inn i vårt B2B nettverk. Neste ut som vi nå kan presentere i det gode selskap, er nettopp, Det Gode Selskap. Matopplevelser på et annet nivå enn du er vant med, bygget på norske råvarer og mattradisjoner. 

Når Gunnar Anthun og Masudur Rahman startet dette sammen, var det matopplevelser utenom det vanlige som var deres standard. De legger hjerte og sjel i hver eneste matrett, og dette merkes, kundene er strålende fornøyd og det er vi også i Nordic som skal få ta del i disse opplevelsene. 

Det Gode Selskap har en rekke flotte og ulike lokaler som de benytter seg av, og nettverket skal i år ha den legendariske julelunsjen sin i Christinegaarden, og få oppleve den unike matopplevelsen på nært hold.

Les også

Eventyrlige Voss
02.04.2024

Eventyrlige Voss

Når nettverket samles skjer det alltid noe magisk. Når menneskene byr på seg selv, er rause med hverandre og vil det beste for hverandre, ja da kan du neppe finne en annen arena du kan utvikle deg selv og businessen din på.

Les mer
Surprise med fullt hus
14.02.2024

Surprise med fullt hus

Hva får medlemmene i nettverket til å fylle opp plassene i et konsept som ingen vet hva de går til? Er det nysgjerrigheten, er det å bli overrasket, eller er det menneskene i nettverket?

 

Les mer