Ute til lunsj

643 meter over havet og med gode venner

onsdag 15. november 2023

Nordic Arena har det siste året introdusert en rekke nye konsepter til glede for medlemmene, og den siste i denne rekken er UTE TIL LUNSJ!

Ulriken byr på nydelige omgivelser, inspirasjon i en travel hverdag, og selvsagt en stor mulighet for å treffe noen av de kjekke Nordic kollegaene i nettverket.

Dette konseptet ble født på Ulrikens topp for noen uker siden, og vi ser frem til å kunne møtes på toppen onsdag 22.november mellom 09:00 - 15:00. 

Siden dette er første treff, så spanderer Ulriken både bane opp og ned, kaffe, frukt og en nydelig bolle om det skulle passe inn i dietten din. Lunsjen dekker du selv, og kanskje du kan nyte den sammen med en eller flere fra nettverket. Om du er klar for å gå opp, så er det både dusj og hårføner (tror vi) til disposisjon etter treningsøkten. 

Kom deg ut fra kontoret denne dagen, og bli med på årets første UTE TIL LUNSJ treff, hvor du garantert treffer Siri Ann fra Ulriken og Nordic sine kjekke karer med masse glimt i øyet, Tom og Kristian.

 

Les også

Eventyrlige Voss
02.04.2024

Eventyrlige Voss

Når nettverket samles skjer det alltid noe magisk. Når menneskene byr på seg selv, er rause med hverandre og vil det beste for hverandre, ja da kan du neppe finne en annen arena du kan utvikle deg selv og businessen din på.

Les mer
Surprise med fullt hus
14.02.2024

Surprise med fullt hus

Hva får medlemmene i nettverket til å fylle opp plassene i et konsept som ingen vet hva de går til? Er det nysgjerrigheten, er det å bli overrasket, eller er det menneskene i nettverket?

 

Les mer