Surprise med fullt hus

Surprise med fullt hus

onsdag 14. februar 2024

Hva får medlemmene i nettverket til å fylle opp plassene i et konsept som ingen vet hva de går til? Er det nysgjerrigheten, er det å bli overrasket, eller er det menneskene i nettverket?

 

Nordic går foran i utviklingen av B2B nettverk og har lansert en rekke nye konsepter for sine medlemmer det siste halve året. Det neste som nå har sin premiere er Nordic Surprise hvor flere av medlemsbedriftene har fått frie tøyler til å sette opp "sitt eget" event for medlemmene.

Inkludering av medlemmene, fantasien og kunnskapen blant menneskene i nettverket, og tillitt gjør at dette konseptet fikk lov å vokse frem fra ide myldring i løpet av 2023. Å være med i Nordic skal være personlig utviklende, relevant, skape business og ikke minst, bygge tette og vennskapelige bånd mellom mennesker. Nordic Surprise er et klassisk eksempel på dette, ingen vet hva de går til, men arrangement er fulltegnet og arrangørene gleder seg til å åpne dørene torsdag 15.februar.

- Vårt ansvar som brobyggere mellom bedrifter er å gi rom for alle, og ikke minst ha en engasjert medlemsmasse som vil bidra inn i fellesskapet, sier en spent og fornøyd Jæger.

Han opplever at flere og flere bedrifter tar kontakt for å være en del av dette unike konseptet til Nordic, og ser frem til både surprise eventet, og de neste arrangementene som kommer i mars, april og juni før de tar en liten pust i bakken i juli.

Kinnarps, W&J, Radio 5000 Bergen og Idretts- og helseklinikken er arrangører av denne nyvinningen.  

 

Les også

Haag, Nordic sin utvalgte by
27.05.2024

Haag, Nordic sin utvalgte by

I fjor sommer valgte Nordic å legge årets relasjonstur til Haag i Nederland. Valget var enkelt, byen er en attrasksjon som få har besøkt, og nettverkets konsept bygger på nye spennende destinasjoner hvor de reisende også skal få oppleve ny kultur i tillegg til fag og samvær. Med suveren hjelp fra Accommodate er årets tur kvalitetsikret og godkjent av selskapets glade gode Edvard Bjørkliås. 

Les mer
Eventyrlige Voss
02.04.2024

Eventyrlige Voss

Når nettverket samles skjer det alltid noe magisk. Når menneskene byr på seg selv, er rause med hverandre og vil det beste for hverandre, ja da kan du neppe finne en annen arena du kan utvikle deg selv og businessen din på.

Les mer