Nytt navn og flere muligheter

Nytt navn og flere muligheter

søndag 5. mars 2023

Idretts-og helseklinikken er det nye navnet på det vi andre er blitt kjent med som Body Tuning. Flere muligheter, både innenfor idrett og helse gjør at navneskiftet var en naturlig del av utviklingen. 

Siden oppstart med Body Tuning har Roar Vestbø og hans team gitt uttallelige behandlinger til mennesker som har trengt hjelp med ulike skader og slitasjer. Gjennom disse årene har også flere sett de gode resultatene av behandlingene, og dermed skaffet seg og andre timer til behandling.

Nå har Roar sett et utvidet behov innenfor både helse og idrett, og derfor har selskapet i disse dager endret navn og logo.

- Et perfekt tidspunkt sier Roar, og forteller også at logoen symboliserer stigning og progresjon, noe som behandlingene på klinikken på Nesttun kan dokumentere. Vi opplever større pågang fra flere brukere, og vi ønsker å være både for de med idrettsskader og oss andre som har slitasjer eller skal tilbake fra en enkel skade eller en operasjon, avslutter en smilende Vestbø før han beveger seg inn til en ny kunde som skal få behandling.

Les også

Surprise med fullt hus
14.02.2024

Surprise med fullt hus

Hva får medlemmene i nettverket til å fylle opp plassene i et konsept som ingen vet hva de går til? Er det nysgjerrigheten, er det å bli overrasket, eller er det menneskene i nettverket?

 

Les mer
Ute til lunsj
15.11.2023

Ute til lunsj

Nordic Arena har det siste året introdusert en rekke nye konsepter til glede for medlemmene, og den siste i denne rekken er UTE TIL LUNSJ!

Les mer