Nytt navn og flere muligheter

Nytt navn og flere muligheter

søndag 5. mars 2023

Idretts-og helseklinikken er det nye navnet på det vi andre er blitt kjent med som Body Tuning. Flere muligheter, både innenfor idrett og helse gjør at navneskiftet var en naturlig del av utviklingen. 

Siden oppstart med Body Tuning har Roar Vestbø og hans team gitt uttallelige behandlinger til mennesker som har trengt hjelp med ulike skader og slitasjer. Gjennom disse årene har også flere sett de gode resultatene av behandlingene, og dermed skaffet seg og andre timer til behandling.

Nå har Roar sett et utvidet behov innenfor både helse og idrett, og derfor har selskapet i disse dager endret navn og logo.

- Et perfekt tidspunkt sier Roar, og forteller også at logoen symboliserer stigning og progresjon, noe som behandlingene på klinikken på Nesttun kan dokumentere. Vi opplever større pågang fra flere brukere, og vi ønsker å være både for de med idrettsskader og oss andre som har slitasjer eller skal tilbake fra en enkel skade eller en operasjon, avslutter en smilende Vestbø før han beveger seg inn til en ny kunde som skal få behandling.

Les også

Få plasser igjen
31.03.2023

Få plasser igjen

Kundefokus er populært, og det går mot nok et fullbooket arrangement på Hotell Norge onsdag 19.april. 

Les mer
Nytt kontor i Kronstadparken
28.03.2023

Nytt kontor i Kronstadparken

Vi i Nordic Arena kan ønske velkommen til nye kontorer hos vår strålende samarbeidspartner Bara Eiendom i Kronstadparken. Her kan du treffe på Tom, og ikke minst en rekke andre fine folk og bedrifter som er lokalisert på samme området.

Les mer