Nytt kontor i Kronstadparken

Nytt kontor i Kronstadparken

tirsdag 28. mars 2023

Vi i Nordic Arena kan ønske velkommen til nye kontorer hos vår strålende samarbeidspartner Bara Eiendom i Kronstadparken. Her kan du treffe på Tom, og ikke minst en rekke andre fine folk og bedrifter som er lokalisert på samme området.

Fra starten av i Nordic var hjemmekontor, dårlig kontorstol og et rimelig utilpasset kjøkkenbord det som skulle ivareta oppbyggingen av byens b2b nettverk.

Etterhvert kom det mulighet hos et av medlemmene i nettverket, ABACON Økonomi i Fjøsangerveien. Der har Nordic vært siden 2017, men fra i fjor høst  økte antall ansatte hos ABACON, og det var naturlig å se seg om etter nye lokaler for vikrsomheten.

Valget var enkelt, byens beste vertskap og medlem var lokalisert rett nede i gaten, så da ble det slik, med kun en pc under armen, og en rask spasertur unna, ble nye lokaler innviet rett før jul.

Nå som ny partner er på plass også, er det ekstra kjekt å kunne gi Tom Bøe muligheten til å bygge nettverket videre fra moderne og ikke minst relasjonskapende lokaliteter i Kronstadparken.

Er du i nærheten, eller bare har lyst på en kaffe eller deilig lunsj, så sving innom, det er aldri feil å få uventet besøk, siden det nesten er slutt på det ellers i livet.

Les mer om Kronstadparken

Les også

Nytt navn hos Polardrikk
13.04.2023

Nytt navn hos Polardrikk

Polardrikk er en av våre trofaste medlemmer som også er aktive i flere nettverk i byen vår. Nå har de tatt stein, saks og papir på kontoret deres og landet på ny mann til å representere firmaet i Nordic, og som vi stiftet bekjenskap med allerede på Voss.

Les mer
Få plasser igjen
31.03.2023

Få plasser igjen

Kundefokus er populært, og det går mot nok et fullbooket arrangement på Hotell Norge onsdag 19.april. 

Les mer