Nytt fjes i nettverket

Nytt fjes i nettverket

21. juni 2021

Unni Thorbjørnsen kom susende inn i nettverket i forrige uke, og blir sammen med Katrine Tordal Amundsen et herlig radarpar som skal ivareta Scandic i nettverket videre. 

Scandic har rokert litt på rollene sine, og i den forbindelse har Jørn Davidsen fått en ny rolle, hvor han vil jobbe mer mot olje og energi sektoren. Da ble det naturlig for Scandic å finne en erstatter for han inn i Nordic Arena, og valget falt på Unni Thorbjørnsen.

Unni har kjennskap til mange av dere allerede, og vil bli en flott tilvekst til nettverket, dyktig, smilende og med et stort nettverk, vil hun kunne bidra både i regi av Scandic, men også være døråpner for dere andre som ønsker hjelp. Hun var med oss sist tirsdag, gled raskt inn i rekkene, og kjente allerede på første samling at det var både varme, kunnskap og tillit som preget forsamlingen.

Vi ønsker Unni velkommen ombord, gleder oss til at alle får treffe henne, og så er det bare å kontakte henne eller Katrine når dere skal ha hjelp til tjenester som Scandic kan levere, både her i byen eller i andre deler av landet. 

Kontakinfo finner dere på 

https://nordicarena.no/bergen/medlemmer/scandic-hotels

 

 

Les også

Comeback med Snappers
30.05.2022

Comeback med Snappers

Snappers Fotostudio trer inn i nettverket, og det blir gjensyn og comeback for Tore Torsvik. Hans kjennskap til nettverket og den nye satsningen hans vil kunne være en perfekt match for både Snappers, Tore og nettverket.

Les mer
Ny i nettverket for Scandic
12.01.2022

Ny i nettverket for Scandic

Scandic går inn i sitt 11 år som medlem i nettverket og i den forbindelse har det blitt endringer. Lise Solheim kommer nå med i Nordic Arena. 

Les mer