NY PARTNER

NY PARTNER

torsdag 16. mars 2023

Etter årene med Covid og usikkert landskap knyttet til krig og energikrise, så er tiden inne for å bygge opp igjen nettverket. Ny partner i Nordic Arena Bergen er nå på plass, noe både våre eksisterende og nye medlemmer vil merke godt fremover.

De siste årene har tøffere og usikre tider ført til at Nordic Arena Bergen måtte justere på både partnerskapet og det omfattende og personlige programmet som Nordic har vært kjent for.

Trine Thomassen forlot selskapet for over to år siden, og Kristian Jæger har drevet dette videre, og tilpasset drift i forhold kapasitet og økonomi. Nå er plattformen på plass for å invitere inn både en ny partner, og ikke minst øke på med både nye og gamle medlemmer som ønsker å bli en del av byens B2B nettverk.

I prosessen med å finne den nye partneren har Nordic Arena vektlagt kjennskap til nettverket, relasjonskompetanse, troverdighet og stor kapasitet som nøkkelfaktorer i utvelgelsen. Gjennom de siste måneder har flere kandidater vært intervjuet og endelig kan vi nå presentere vår nye partner på laget vårt.

Tom Bøe er kjent for alle i nettverket, en strålende fin fyr som innehar alle de kriteriene som nevnt over, og som vil bli en stødig og særdeles viktig tilvekst for Nordic på veien videre. Hans kvaliteter vil gi medlemmene tett oppfølging, og i tillegg vil utvidelse av nettverket bli sentralt i arbeidet for vår nye partner. 

- Jeg gleder meg enormt til å komme på innsiden av Nordic, og ikke minst få ta del i den spennende reisen som B2B nettverket i Bergen nå står fremfor, sier en smilende Bøe.

Han gleder seg også til å ta i bruk nye kontorfasiliteter i Kronstadparken hos Bara Eiendom, noe som gjør at Nordic sitt kontor er veldig sentralt plassert, og med kanskje byens beste vertskap og deilige lunsjer kan det bli mye kjekt å se frem til.

Vi ønsker Tom velkommen med på laget som ny partner i Nordic Arena Bergen!

Les også

Eventyrlige Voss
02.04.2024

Eventyrlige Voss

Når nettverket samles skjer det alltid noe magisk. Når menneskene byr på seg selv, er rause med hverandre og vil det beste for hverandre, ja da kan du neppe finne en annen arena du kan utvikle deg selv og businessen din på.

Les mer
Surprise med fullt hus
14.02.2024

Surprise med fullt hus

Hva får medlemmene i nettverket til å fylle opp plassene i et konsept som ingen vet hva de går til? Er det nysgjerrigheten, er det å bli overrasket, eller er det menneskene i nettverket?

 

Les mer