Ny i nettverket for Scandic

Ny i nettverket for Scandic

onsdag 12. januar 2022

Scandic går inn i sitt 11 år som medlem i nettverket og i den forbindelse har det blitt endringer. Lise Solheim kommer nå med i Nordic Arena. 

Som den første bedriften som ble med har de alltid hatt en spesiell plass i hjerte til Kristian Jæger. Scandic tok utfordringen i 2011, og åpnet det som skulle bli et sterkt og uavhengig nettverk. Fokus på relasjoner og business, supplert med fag og vennskap.

Scandic har gjennom årene hatt ulike kontaktpersoner inn mot nettverket, og ved årsskiftet takket Katrine for seg, og dermed åpnet det seg muligheter for Lise Solheim.

Lise kjenner de fleste av oss som General Manager på Hotell Norge, dyktig og alltid smilende møter hun deg, på kanskje byens fineste hotell. 

Det blir en glede å få henne med i nettverket, og ønsker du å tereffe henne oftere enn i våre tradisjonelle samlinger, så er det bare å booke seg inn på Hotell Norge.

 

Les også

Surprise med fullt hus
14.02.2024

Surprise med fullt hus

Hva får medlemmene i nettverket til å fylle opp plassene i et konsept som ingen vet hva de går til? Er det nysgjerrigheten, er det å bli overrasket, eller er det menneskene i nettverket?

 

Les mer
Ute til lunsj
15.11.2023

Ute til lunsj

Nordic Arena har det siste året introdusert en rekke nye konsepter til glede for medlemmene, og den siste i denne rekken er UTE TIL LUNSJ!

Les mer