Markedsplassen

Markedsplassen

2. juni 2021

Markedsplassen ble gjennomført digitalt i dag, på ZOOM plattformen med kyndig hjelp av teknikere som veiledet oss gjennom alt det tekniske og gjorde hele eventet til et meget vellykket arrangement.

Samtlige påmeldte bedrifter var på plass i lobbyen før programmet startet, og hadde forberedt seg godt til årets Markedsplass. Som en oppvarming for alle, fikk Green Hat People kjørt et icebreaker spill hvor deltagerne ble delt inn i vilkårlige lag. Å delta var viktig, men for et lag var det viktigere å vinne, men det nevnes ikke her hvem som stakk av med den gjeve premien, heder og ære!

Med 6 forhåndsoppsatte møter, ble alle bedriftene plassert rundt i de ulike møterommene når møtene startet. Møterommene var oppkalt etter medlemsbedriftene, og hadde bl.a klassiske navn som Kyrre ( advokatfirmaet), Post Nord, SATS og Voss Resort for å nevne noen. 10 minutters intense samtaler ble gjennomført, og klokken talte ned de siste 60 sekundene. Tilbakemeldingene var gjennomgående at tiden gikk så alt for fort.

Etter noen møter var det strekk og litt henting av forfriskninger, før andre halvdel ble i gang satt. Like intenst og med den samme presise løsningen rent teknisk, så ble hoveddelen avsluttet på tidtabell kl 12:00.

Andre del av programmet var egne utvalgte møter, hvor de som ønsket prat med hverandre valgte sine, fikk tildelt egne grupperom og fikk nye 10 minutter i egen kohort.

Tilbakemeldinger fra deltagerne var svært gode og det var en imponerende holdning til både gjennomføringen og den innlevelsen som deltagerne frembød. 

Programmet ble som annonsert avsluttet kl 13:00, og de fleste rakk både å nå hjem på 5 sekunder, eller treffe en kollega på kontoret før sin egen hjemtur kunne starte. 

Takk til Opplevelser som bidro med support på teknikk, studio og en del kaffekopper levert på programlederens desk. 

Les også

Nytt fjes i nettverket
21.06.2021

Nytt fjes i nettverket

Unni Thorbjørnsen kom susende inn i nettverket i forrige uke, og blir sammen med Katrine Tordal Amundsen et herlig radarpar som skal ivareta Scandic i nettverket videre. 

Les mer
Blunkefjes i sentrum
04.06.2021

Blunkefjes i sentrum

X-Partner som holder til i sentrum, og med en kjent doktor som nærmeste nabo, fikk i går hyggelig hilsen til lunsj. Blunkefjes esken med deilig innhold av mat og drikke ble levert, og seks av de ansatte fikk gleden av å nyte denne ekstra oppmerksomheten til en veteran i nettverket. 

Les mer