Lansert høstens program

Lansert høstens program

27. juni 2021

Høstens program ble i dag lansert, og en rekke kjente arrangementer er på plass i nettverket. Det blir en tett og travel høst for medlemmene, men også endelig en mer normal situasjon for treff og relasjonsbygging. 

Det er bare å merke ut datoene for de ulike opplevelsen i høst, og det starter allerede 24-26 august med relasjonstur til et inntil videre ukjent sted.

Blunkefjes 2.0 tar opp igjen frekvensen fra september, og skal skape flere gode og kjekke opplevelser for dere medlemmer. 

KULT å bryte opp hverdagen, og det fortsetter vi med fra september. Nye stier, nye veier, og helt sikkert nye tema og diskutere.

Innenlandstur blir det også i år, denne gang i høst, og den kan fort bli en litt annerledes variant, hvor vi bruker en dag uten overnatting. Følg med fremover.

Nettverkstreff hos PWC er også i kalenderen, en klassiker om høsten for våre medlemmer, og en kveld hvor vi opplever både sterkt faglig program og mye hygge til deilig mat og drikke. 

10-års jubileum med ledsagere er på plass, og skal sørge for at flere får ta del i oss, og at vi feirer oss selv på en slik dag.

Og, så runder vi av høsten og året med vår tradisjonelle julelunsj hvor vi starter 11:00 med fag og avslutter formelt ca 16:00, men ....

Les også

Comeback med Snappers
30.05.2022

Comeback med Snappers

Snappers Fotostudio trer inn i nettverket, og det blir gjensyn og comeback for Tore Torsvik. Hans kjennskap til nettverket og den nye satsningen hans vil kunne være en perfekt match for både Snappers, Tore og nettverket.

Les mer
Ny i nettverket for Scandic
12.01.2022

Ny i nettverket for Scandic

Scandic går inn i sitt 11 år som medlem i nettverket og i den forbindelse har det blitt endringer. Lise Solheim kommer nå med i Nordic Arena. 

Les mer