Kinnarps inn i Nordic

Kinnarps inn i Nordic

tirsdag 15. august 2023

Før sommeren signerte Kinnarps en avtale med Nordic Arena og blir dermed med oss fra og med høsten 2023. Med sin samlokalisering med Wittusen & Jensen på Storetveit kan du nå besøke to medlemmer på få sekunder. 

Kinnarps går inn helhjertet i nettverket med både Gro og Stig Eivind som sine representanter. Deres genuine ønske om å gi speiler deres vilje til å bidra i nettverket for at alle skal kunne få mer ut av det og lykkes med B2B. 

Å  besøke deres lokaler på Storetveit er en nytelse, og et sted du vil trives, både som kunde og som gjest.

Velkommen ombord i nettverket, vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere.

Les mer her

Les også

Haag, Nordic sin utvalgte by
27.05.2024

Haag, Nordic sin utvalgte by

I fjor sommer valgte Nordic å legge årets relasjonstur til Haag i Nederland. Valget var enkelt, byen er en attrasksjon som få har besøkt, og nettverkets konsept bygger på nye spennende destinasjoner hvor de reisende også skal få oppleve ny kultur i tillegg til fag og samvær. Med suveren hjelp fra Accommodate er årets tur kvalitetsikret og godkjent av selskapets glade gode Edvard Bjørkliås. 

Les mer
Eventyrlige Voss
02.04.2024

Eventyrlige Voss

Når nettverket samles skjer det alltid noe magisk. Når menneskene byr på seg selv, er rause med hverandre og vil det beste for hverandre, ja da kan du neppe finne en annen arena du kan utvikle deg selv og businessen din på.

Les mer