Utenlandsturen 2024 - Haag

Utenlandsturen 2024 - Haag

Nok et eventyr er på gang, og vår endelige destinasjon er trolig nok en by de færreste av dere har vært i. Vi lover en opplevelse, og vi garanterer en ny suksess med vår reise til en utenlandsk by hvor vi samler nettverket og bygger sterke relasjoner. Oppmøte fra kl 09:00, og så letter flyet 10:45. Vi setter pris på om du kommer innom vår lille stand ved sikkerhetskontrollen slik at du kan få med deg en liten hilsen på veien.  

Valget er tatt, byen er varslet, hotellet er bestilt, flysetene er bekreftet, og datoen er fastsatt. Det er bare å få dagene inn i kalenderen, og starte å glede seg til denne turen, som stadig blir den uforglemmelige. 

Reisetid er perfekt, avreise tid er rimelig god, ankomst hjem igjen passer for de fleste, og byen er trolig en skjult perle for de fleste av dere. Med god hjelp fra vårt medlem Accommodate har vi sikret oss en destinasjon som vi gleder oss veldig til å reise med dere til i juni 2024. 

Lansering av reisen, hotell og by blir gjort på årets julelunsj den 8.desember, så det er også en god grunn til å komme den dagen og få siste nytt om turen til en by i Europa.  

Utenlandstur 2024

03.06.2024

To overnattinger

30.04.2024