Nordic Friends

Vi åpner dørene for nye og spennende relasjoner

Nordic Friends er et nytt konsept som vi inviterer til nå i høst. Nettverket åpner dørene for nye bekjentskaper, enten det er kollega, businessforbindelser, ledsagere eller venner som du ønsker skal få ta del i vårt spennende nettverk. Velkommen til Kronstadparken og våre venner i Bara. 

Årets bursdagsfeiring blir en nysatsning for oss i Nordic Arena hvor vi ønsker at andre skal få muligheten til å være med oss en kveld for å bli kjent med oss og feire nettverkets sin 12-års dag. 

Kvelden starter med mingling og en enkel servering, før vi skal få gleden av å treffe en utrolig spennende og ikke minst sterk dame fra vår egen hjemby. Hennes elleville styrke og tur til Sydpolen blir hovedattraksjonen fra scenen, og historien er både sterk og passer for alle som ønsker å ha en drøm å leve etter. Hedvig Hjertaker er vår meget spennende gjest denne kvelden, og hennes historie er det virkelig verdt å høre, både for deg og venner du ønsker skal være med deg denne kvelden.

Etter at vi avslutter fra scenen blir det tid til hyggelig samvær, mat og drikke for å bygge flere gode og nye relasjoner på en uformell kveld.

Vi sses i Kronstadparken 18.oktober.

Nordic Friends

18.10.2023

18:00 - 23:59

Kronstadparken

13.10.2023