Nettverkstreff

Nettverkstreff

Vi har valgt i samråd med Schibsted å skyve på dette arrangementet. Vi ønsker å gjennomføre våre arrangement i kjent Nordic stil, og da er det begrensinger som gjør at vi velger å skyve dette foran oss. Dato i oktober er satt som en arbeidsdato, men ikke endelig bekreftet. Dette kommer vi tilbake til.

 

Nettverkstreff hvor Schibsted fokuserer på kompetanseutvikling i egne selskap og med en velkjent vossing som deler sin kunnskap og historier knyttet til salg og relasjonsbygging.

I større grad enn før er fokuset på utvikling av dine egne ansatte og kollegaer satt i system. Schibsted vil dele sine erfaringer på hvordan de jobber i sine selskaper, og gi mange gode innspill som lett kan overføres til alle medlemmene og inn i deres egne bedrifter. 

I tillegg kan det være at redaksjonen i BT kommer innom og gir oss siste nytt fra dagsaktuelle saker, slik at vi kan få et innblikk i deres hverdag også.

Det faglige programmet rundes av med en kjent og kjær kar som vi har blitt kjent med gjennom ulike opptredner. Arne Hjeltnes vil dele av sin kunnskap og erfaring innenfor salg og relasjonsbygging. Vi kan vel heller ikke utelukke at det dukker opp en historie eller to fra hans mange turer med gutta.

Vi starter med åpne dører fra kl 14:00 denne dagen og runder av med mat, drikke og hygge etter faglig del. Det hele avsluttes 20:00.

Nettverkstreff

20.10.2021

14:00 - 20:00

13.10.2021

Kristian Jæger

Kontakt Kristian Jæger ved spørsmål:
telefon +47 908 84 971 eller e-post kristian@nordic-arena.no