Legendarisk julelunsj

Legendarisk julelunsj

Årets julelunsj vil bli servert i ærverdige Christinegaarden i Sandviken. Vår avslutning på året er som alltid en klassisk kombinasjon av fantastiske mennesker, herlige omgivelser, veldig god stemning, krydret med mat og drikke som samlet blir noe du ikke kan gå glipp av.

I 12 år har Nordic Arena arrangert julelunsj, og dette arrangementet runder av året på en perfekt måte. Vi samles fra kl 11:00, bruker tiden til prat og mingling, får tid til hverandre før vi samler oss rundt bordene. 

Da blir det litt fag og oppsummering av året, men mest av alt et yrende liv fra dere som viser hvilket nettverk dere er. Mellom skjenking, mat og gode historier, bygges det nye relasjoner, inkluderer nye i nettverket, og holder på minner vi har skapt sammen gjennom disse årene.

Om du ikke allerede har fått notert det inn i kalenderen, så er det nå du skal gjøre det, og glede deg til fredag 8.desember, fra kl 11:00 - 16:00.

Vi gleder oss veldig, og så blir det kjekt og treffes på en ny plass for mange, som helt sikkert blir nok en suksess for julelunsjen til Nordic.

Julelunsj

08.12.2023

11:00 - 16:00

Christinegaarden

05.12.2023