Kickoff hos Craig Alibone

Kickoff hos Craig Alibone

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til oppstarten på et nytt år i bedriftsnettverket Nordic Arena. Vårt kickoff-arrangement, som finner sted den 21. september, markerer begynnelsen på et spennende år, og vi ser frem til å dele dette øyeblikket med dere.

Vi er privilegerte som får holde arrangementet på den anerkjente lokasjonen til Craig Alibone, en dyktig Pastry Chef og Valrhona-ambassadør. Craig Alibone introduserte sin sjokoladekunst til den voksende byen Bodø i 2016, og har siden vært kjent for sitt fokus på håndverksmessig sjokolade.

 

I 2020 utvidet selskapet virksomheten med å åpne Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria, et sted der skandinavisk og parisisk kultur smelter sammen. Her kan vi nyte prisbelønnet sjokolade, bakverk og kaker i kombinasjon med de fineste champagne, viner og cocktails.

Vi vil også ha gleden av å få en presentasjon fra Craig Alibone selv. I tillegg til dette vil Aleksander presentere planene for det kommende året i Nordic Arena. Dette vil gi deltakerne en oversikt over hva som venter oss, og hvordan vi kan samarbeide og utvikle nettverket videre. Videre vil vi få innsikt fra tre andre spennende bedrifter i nettverket vårt gjennom korte presentasjoner, 5-minutteren, noe vi vil implementere i videre arrangementer.

Det vil bli servert Mat/snacks+, søtsaker og vin til maten

Merk datoen i kalenderen, og gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse sammen med kolleger, samarbeidspartnere og gjester. Vi gleder oss til å komme i gang med det nye året!

Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria

21.09.2023

17:30-20:30

Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria

01.01.0001