Lexus Trondheim

Lexus Trondheim er en av landets største Lexus forhandlere, der får du oppleve service i verdensklasse. Der er alle gjester like viktig, slik at VIP begrepet eksisterer ikke. Vi ønsker alle medlemmer av Nordic Arena innom for en hyggelig bilprat og et spesielt godt tilbud. Skulle det ikke passe å ta turen til oss, kommer vi like gjerne til deg.

Det er ikke uten grunn at Lexus har vunnet prisen for å ha landets mest fornøyde bileiere 5 år på rad. Ta kontakt og avtal tid for møte og prøvekjør en av våre ledningsfrie hybrid biler. 

Trenger du eller din bedrift bil ved spesielle anledninger, representasjon, bryllup etc ta kontakt så kan vi kanskje hjelpe deg.

Toyota Bilia er en av de største merkeforhandlerne i Trøndelag, bedriften er lokalisert på 5 forskjellige plasser i Nord og Sør Trøndelag med hovedsete på Leangen i Trondheim. 175 ansatte står opp og går på jobb hver dag med den målsetning om å være bransjenes beste service bedrift, noe de lykkes godt med.

Totalt selger man i overkant av 2500 nye brukte biler i fylkene årlig, i tillegg kan de tilby lakk, karosseri, ruteskift, service og bilpleie. Toyota Bilia ønsker alle i Nordic Arena velkommen til en hyggelig bilhandel og vi kan tilby fordeler til nettverkes medlemmer.