Leangen Travbane AS

Mulighetenes arena! Leangen Travbane ligger ekstremt sentralt plassert midt i Trondheim by, og med flott infrastruktur og veinett er det enkelt for publikum å komme dit.

Store boligprosjekter og utbygginger i nærområdene, bidrar til at Leangen området er svært attraktivt. Nærmeste naboer er IKEA, Nardo Bil og Leangen Arena med både ishall, utendørs skøytebane og håndballhall. Og rundt omkring i nærområdet er det etablert en rekke større bedrifter. Banen har ligget her siden 1931 og er Norges nest største travbane (bak Bjerke i Oslo), med sine 51 løpsdager i året.

Leangen Travbane er mulighetenes arena. Foruten travløp er arenaen perfekt for konserter, bilcross, messer, konferanser, utstillinger, bedriftssamlinger og bedriftsfester. Her kan bedriftene bestille hva de ønsker, og man kan krydre de ulike eventene med egne ponniløp eller travløp hvor de ansatte er kusker.

Leangen Travbane har egen kafeteria (Travkroa) som er åpen fra morgen til kveld 7 dager i uka, og i tillegg sørger Chopsticks for topp kvalitetsmat i den meget store restauranten som rommer ca 420 middagsgjester. Leangen har i tillegg små og store VIP rom med alt av utstyr for kurs og konferanser, som vi leier ut meget rimelig! Vi har i tillegg byens største parkeringsplass med gratis parkering. Leangen kjører travløp en dag i uken hele året, hvor mandager kl. 18.00 er hoveddagen. V75 avholdes 5 lørdager i 2019 på Leangen.