Bobil Trondheim AS

Bobilkjeden Trondheim har sitt utspring fra Arve Opsahl AS, som ble etablert i Trondheim i 1975. Vi startet da med salg av campingvogner og fritidsartikler. Arve Opsahl AS var da både importør og selger. 10 år senere ble de første bobilene importert til Norge, vårt utsalgssted i Trondheim vokste seg større, og har i dag en meget stor markedsandel i Trøndelag.

 

Bobil Trondheim AS overtok stafettpinnen i lokalene på Heimdal i 2016. Arve Opsahl AS gikk over til å bli importør og eier av Bobilkjeden Arve Opsahl – og er nå en av landets største leverandører av bobil. Utsalgsstedet i Trondheim er flere ganger utvidet for å gi plass til større salgshall, administrasjon og verkstedkapasitet – og vi har videre ekspansjonsplaner!

I dag selger Bobil Trondheim AS flere bobilmerker. Concorde (Tyskland) – vårt eldste merke, dette startet vi med i 1985, da Concorde var noe helt nytt på markedet. Concorde er i Europa synonymt med det ypperste av kvalitet. Challenger (Frankrike) fulgte på mot slutten av 90-tallet, i 2016 begynte vi med Eura Mobil (Tyskland), samt Caravelair (Frankrike) i 2019.