FAFE AS

FAFE AS

FAFE trans AS som driver med transport i midtnorge og dekker i dag fra Trondheim i nord til Førde, Florø og Måløy i sør, daglig.

FAFE AS er holdingselskap 100% eid av Anne-Grethe og Finn Andre Fredvig-Erichsen.

Datterselskapene:

100 % i FAFE trans AS som driver med transport i midtnorge og dekker i dag fra Trondheim i nord til Førde, Florø og Måløy i sør, daglig. FAFE trans AS har bilstørrelser helt fra varebiler til vogntog (38 palleplasser). Alle bilene er utstyrt med aggregat med 1-3 temperatursoner og sideåpning.

Selskapet har i da vel 30 biler og om lag 40 ansatte.

FAFE trans AS tilfredsstiller alle krav for transport av næringsmidler og har i dag fast kjøring for flere av de største engros-selskapene i Norge.

100 % i FAFE LBT AS. De driver med utvikling av leiligheter, boliger og tomter.

 

50 % i FAAT Holding AS som igjen eier 100% i T. Malo transport AS som driver med transport av levende fisk. Dette er det eldste firmaet for slik transport i landet, og besitter de mest avanserte bilene for denne typen transport. Selskapet er i stor utvikling

Alle våre selskaper har stor fokus på kvalitet i alle ledd. Selskapene våre budsjetterer med total omsetning for 2017 på 120 mill. Våre selskaper mottok i 2016 Gassellepris nr 9 og 10.

EXPRESS

FAFE trans AS tar på seg alle typer ekspressoppdrag inn og utland av alle størrelser.

 

 


Finn Andre Fredvig-Erichsen

FINN ANDRE FREDVIG-ERICHSEN

Daglig Leder

finn.andre@fafe.no

+47 909 47 444