Axbit

Axbit

Axbit er en gjeng med stor lidenskap for moderne teknologi. Vi utvikler smarte løsninger og teknologi som skaper digitale muligheter, skreddersydd for deg. Vi leverer kvalitet gjennom å bygge tillit og gjensidig forståelse med et solid teknologisk miljø innad i bedriften. Teknologibransjen utvikles lynraskt, heldigvis brenner våre kolleger for å holde seg oppdatert, slik at vi kan være din beste samarbeidspartner i den digitale utviklingen.

 

Axbit ble etablert 1.mai 2012. Den gang jobbet vi hovedsakelig med interne og eksterne IT-løsninger for Axess. Siden 2014 har vi hatt gleden av å samarbeide med flere spennende aktører i Møre og Romsdal, samt andre deler i landet. Vi har 14 medarbeidere i Molde og 8 i Gdansk. Utviklingen går raskt og vår interesse og iver etter å utvikle oss og lære ny teknologi har blitt verdsatt av stadig flere. I 2019 ble vi tildelt Molde Næringsforums pris for Årets bedrift! Denne prisen fikk vi på grunnlag av blant annet vår evne til å bruke moderne teknologi som AR, VR og IoT for å bistå kunder med å digitalisere, automatisere og effektivisere driften. Vår evne til å utfordre etablerte metoder, gjerne gjennom forskningsprosjekt, som fører til nye tjenester og innsikt ble også nevnt.

 

Kundene våre er både nyetablerte og store internasjonale bedrifter, innen landbruk, havbruk, bygg, energi, olje og gass. Teknologi spenner bredt med mye faglig tyngde, derfor har vi fokus på brukeropplevelse og brukervennlighet. Vi er stolte over våre metoder for å hjelpe kunder best mulig!

 

Våre ingredienser for å lykkes er problemforståelse, tilpasset teknologi og tett samarbeid med kunden. Vi skjønner at det er menneskene i Axbit som sammen sørger for at vi lykkes. Derfor har vi et stort fokus på trivsel, trygghet og tillit. Muligheten til å utvikle seg faglig og et godt sosialt miljø er viktige grunner til at vi har kommet dit vi er i dag. En god balanse mellom jobb og fritid gjør at motivasjonen og arbeidsgleden er stor. Kom gjerne innom for å ta et slag dart og en kaffe mens vi drodler rundt dine muligheter i samarbeid med oss!