Avigo

Avigo

Avigo har ambisjon om å være en ledende arbeids- og inkluderingsbedrift i vår region. Vi skal være en attraktiv samarbeidspartner for jobbsøker, NAV og næringslivet. Hovedkontoret vårt ligger i Lillesand, men vi har også avdelinger i Grimstad, på Birkeland og i Arendal.

Avigo er kjent for bedriftens engasjement for å få folk i jobb. Færre vet at Avigo Produksjon Lillesands moderne maskinpark gjør oss i stand til å utføre de fleste oppdrag. Blant oppdrag vi kan gjøre er følgende: 

 • Industrikapp: Vi har over 10 års erfaring med leverandør av platekapping for trevareindustrien på Sørlandet. Vi kan levere formatkapping i større kvantum og precut av plater til byggindustri. Våre største kunder er Scanflex, Huntonitt, Optimera og Fritzøe Engros. 
   
 • Butikkinnredning: Hyller, utstillingsmontre, esker, bukker, slatwalls er noen produktområder vi lever innenfor. Kundene er kjeder eller enkeltstående butikker. Vi leverer blant annet utstillingsbukker til tregulv til Montér sine butikker over hele Norge, utviklet av Parvus Retail Consult AS og produsert i sin helhet av Avigo. Større kunder: Optimera/Montér, In House Group, SG Armaturen, Audiocom. 
   
 •  Spesial / Søm: Gjennom bruk av 3D programvaren Autocad Inventor og Winner Design, tilbyr vi kunden en tidlig visualisering av det ferdige produktet. Avigo jobber sammen med kunden fra ide, via befaring og tegninger til produksjon og montering. Større kunder: Veidekke, Reco Skadeteknikk og Henriksen Snekkeri.
   
 • Overflatebehandling: Vi har egen lakkerer med over 20 års erfaring som sørger for høy overflatefinish på de ferdige produktene. Vi tilbyr manuell sprøyting og maskinell overflatebehandling. Vår sprøytemaskin kan håndtere 2000m lister, panel eller kledning pr. dag.
   
 • Fra idé til produkt: Kunden kommer med en idé på hvordan han ønsker å løse et problem. Med Autocad Inventor lager vi en 3D presentasjon av ferdig produkt. På kjøkken, garderobe og bad bruker vi Winner. På større produksjoner kan det være aktuelt å lage prototyper før man begynner masseproduksjon. Med en oppgradert maskinpark kan Avigo realisere de fleste idéer i tre. 

Makulering med mening:

Avigo tilbyr makulering til små og store bedrifter. Makulering er en flott oppgave for våre ansatte som har tilrettelagt arbeid (VTA-ansatte). Vi kaller det derfor for «makulering med mening».  Vi tilbyr:  

 • Fast henting (hver 4. eller 8.uke) 
 • Behovshenting (dunk står hos kunde og blir hentet når kunden ønsker det) 
 • Enkeltoppdrag (f.eks. ved opprydding eller konkursbo)

NANCY MEUM

Leder VTA

nm@avigo.no

+47 926 20 234

VIBEKE HASSELØ

vh@avigo.no

+47 905 88 591