Har solgt 16 biler til medlemmer

Har solgt 16 biler til medlemmer

16. oktober 2021

Nok en gang var B2B dagen 14. oktober en stor suksess for mange av bedriftene i nettverket.

Møter mellom bedrifter, stands og mingling preget dagen som startet med en god frokost på Clarion Hotel Ernst. Flere av bedriftene stilte med salgskorps i tillegg til beslutningstakere. Og mange kunne vise til gode resultat fra dagen. 
 
B2<b Nordic Arena Sør

 - Dette nettverket er, i motsetning til flere av de andre nettverkene vi er med i, et nettverk hvor vi virkelig oppnår gode resultat, sier salgssjef i Toyota Sør, Halvor Aamot. Det ser ut som om dette har sammenheng med en oppriktig interesse av å ville skape business med hverandre. Og Aamodt stiller faktisk med 4 personer fra selskapet. - Vi har hatt opptelling før arrangementet i dag og har levert biler til 16 medlemmer de siste 2 årene. Så til dette arrangementet fikk vi laget en flott roll-up, så du med selvsyn kan se noen av bedriftene i nettverket som vi har levert bil til. Så vi er strålende fornøyde, avslutter Aamodt. Dette lønner seg!


Halvor Aamot i Toytota Sør viser oss noen av bilene som er levert til medlemmer.    

B2B dagen kalles årets viktigste møte. Dette fordi man på dette arrangement har fullt fokus på å gjøre business med hverandre. Konseptet er formet slik at man møter bedrifter, gjør avtaler om å kjøpe og selge til hverandre eller benytte hverandres nettverk og skape relasjoner. Mange avtaler ble gjort og enda flere står på oppfølging hos flere av deltakerne.  

I tillegg til å bygge relasjoner, er det også viktig å få litt faglig påfyll. Denne gangen var det Andreas Bergkvist Jacobsen fra in2win som snakket om hvorfor daglig leder er den egentlige salgssjefen, sier Kristin Molnes, daglig leder i Nordic Arena Sør. 

Foredrag med in2winTerje Normann Johanssen, Nordic Arena Sør og Andreas Bergkvist Jacobsen fra in2win

Øystein Ore, (Director/Statsautorisert revisor) i KPMG, en annen av deltakerne, har også nytte av møtene. For deres selskap handler mye om å starte en modningsprosess med aktører. - Å komme i dialog på hva vi faktisk leverer, på den store verktøykassen vi har med bl.a. nye produkt som «Management for Hire», er en av grunnene til at vi er her, sier Ore. Beslutning om bruk av revisjonstjenester er en langsiktig prosess – derfor er det viktig at vi får fram produktene vi selger.

Øystein Ore, KPMG
 
På B2B dagen er det også muligheter for å ha stand. Et av medlemmene som hadde valgt det, er Morild Norway. - Vi syntes det er viktig å vise frem produktene våre. Produktene våre passer godt på bedriftsmarkedet, sier Øyvind Østvedt.   

 Morild NorwayLisa Østvedt Gustafsson, Øyvind Østvedt og Michelle Katrin Gjedrem fra Morild Norway

- Dette var min første B2B samling, og det var et utrolig flott opplegg og interessant å høre og treffe ulike selskap og bli kjent med hva de driver med, sier Vibeke Sagen Dale. Mitt mål er å handle med flere av disse neste gang. Så merket jeg også interesse for vårt selskap Mood, og håper og tror på noen avtaler vi har gjort i framtiden. 

Mood Interiørarkitekter og Næringsforeningen i KristiansandsregionenLotte Blom van der Male fra Næringsforeningen og Vibeke Sagen Dale i Mood Interiørarkitekter 

- I møtet med Næringsforeningen var det fint for meg å få bedre innsyn i hva foreningen tilbyr, og der og da meldte jeg oss på to ulike arrangement. Så B2B frister til gjentakelse, avslutter Sagen Dale.

 Berg-Hansen  og Azets Elin Knudsen Stamnes og Ole Iacob Normann fra Berg-Hansen Reisebyrå og Anette Steinsland og Helene Forså Lien fra Azets Insight.

Kjell Nevland og Aksel Andersen frra Bico og Eirik Skaara fra OneCo

Norengros og KildenFredrik William Henriksen og Erik Svendsen fra Nordengros Gustav Pedersen og Janneke Aulie og Ann Kristin Bjelland fra Kilden
 

KPMG og FædrelandsvennenØystein Ore fra KPMG og Anne Marie Telhaug Winsnes i Fædrelandsvennen

KPMG Arne Martin Øyslebø fra KPMG

Næringsmegleren og Kristiansand SykkelsenterLine Ericha Strandli og Unni Mesel fra Næringsmegleren Sædberg & Hodne og Svein Bergheim fra Kristiansand Sykkelsenter

 

Les også

Har solgt 16 biler til medlemmer
16.10.2021

Har solgt 16 biler til medlemmer

Nok en gang var B2B dagen 14. oktober en stor suksess for mange av bedriftene i nettverket.

Les mer
Nettverkstur til Bodø
01.09.2021

Nettverkstur til Bodø

23. - 25. august dro vi til Bodø med over 70 deltakere fra Nordic Arena Sør.

Les mer