Id
757
Sort
0
ItemInstanceType
Article
date
13.10.2020
teaser

Entelios blir ny avtalepartner til Servicepartner 1 på strøm. Dette var en av mange avtaler som ble inngått på Nordic Arena Sør sin B2B-dag.

video id (Vimeo)
(not specified)
media
317
title
Entelios ny strømleverandør til Servicepartner 1
alt. title
(not specified)
text

- Som Norges og Sørlandets største strømleverandør i bedriftsmarkedet ønsker Entelios selvsagt å være den foretrukne leverandøren på Sørlandet, og deltakelse i nettverk inngår i strategien for å bli nettopp det. Da er det ekstra hyggelig å kunne inngå avtale med Servicepartner 1 på B2B-dagen til Nordic Arena. Vi har vært i møte med dem tidligere også, og har ikke lyktes, så jeg er veldig glad for at vi fikk det til denne gang, sier Morten Johnsen i Entelios.
 
Vi har for øvrig håp om å lande enda et par avtaler etter B2B-dagen og minner alle i nettverket om at de gjerne må ta kontakt dersom de ønsker tilbud fra oss, avslutter han.

- Det er alltid hyggelig når vi kan benytte oss av hverandres tjenester gjennom nettverket samtidig som lokal business styrker oss. Den dimensjonen skal vi alltid ta med når vi skal velge leverandører fremover slik at vi velger «hjemmebane» og ikke «bortebane» når det er mulig sier Per Inge Iversen i Servicepartner 1.
 
Vi i Nordic Arena Sør gratulerer begge to. Dette er helt i tråd med målsetningen i nettverket; bidra til økt omsetning og bedre innkjøp, styrke den lokale tilhørigheten i regionen og selvsagt utvikle gode og varige relasjoner.

 

Bildet:

Svein-Yngve Tellefsen, Salgssjef, Servicepartner 1
Per Inge Iversen, Daglig leder, Servicepartner 1
Morten Johnsen, Key Account Manager SMB, Entelios

image
/Files/Images/sør/members/offers/Entelios_ServicePartner1.jpg