Advokatfirmaet Aga ANS

Advokatfirmaet Aga ANS ble etablert av bl.a. advokat Nils Aga i 1975. Selskapet flyttet for et års tid siden inn i ærverdige Gustav Moe gården. Lokalene som mange kjenner som Sinus, har fått en kraftig oppgradering.

Firmaet teller idag sju advokater: Svein Skipnes, Øyvind Eidnes, Kristin F. Hammervik, Anders B. Rydmark, Rohnny Andersen, Charlotte Ringkjøp og Anne Cathrine Præsteng. 

Vi er ikke opptatt av å være det største firmaet i Bodø. For oss er det aller viktigst å levere juridiske tjenester av høy kvalitet. Juridiske problemstillinger kan fort bli kostbare. Vi skal derfor alltid gi faglig gode og realistiske råd. Samtidig vurderer vi alltid løpende om en sak kan få sin løsning utenfor domstolsapparatet.

Vi har bred erfaring på alle saksfelt som berører enkeltmenneskers rettssikkerhet. I tillegg yter vi juridisk bistand til både små og store bedrifter, samt statlige og kommunale foretak.

Advokatfirmaet Aga har kompetanse på de fleste fagområder og kan hjelpe deg og ditt selskap med: Alminnelig forretningsjus, arbeidsrett, kontraktsrett, arv og skifte, barnerett, familierett, fast eiendom, strafferett og vergemål.

Alle advokatene deltar i flere fagnettverk, både formelle og uformelle, men Nordic Arena er det første formelle nettverket som er bransjeuavhengig og profesjonalisert. Vi vet at gode relasjoner sjelden kommer av seg selv, de må skapes. Nordic Arena er et nettverk hvor ambisjonen er at relasjoner skal knyttes og styrkes. Vi er nysgjerrige på hva dette nettverket kan bringe, og gleder oss veldig til å få nye bekjentskaper i Bodøs næringsliv.


Kristin Fagerheim Hammervik

KRISTIN FAGERHEIM HAMMERVIK

Advokat/partner

kristin@advokat-aga.no

+47 406 20 343