Fossdal Services AS

Fossdal Services AS

Fossdal Services AS er en salgs- og servicebedrift rettet mot Autoverksteder og industribedrifter.

Etter 25 år i bransjen, har Fossdal Services AS etablert seg som spesialist og pålitelig leverandør av utstyr til en lang rekke kunder innen industri og autobransjen.

Fossdal Services AS startet opp i 1988 med to mann, og har gradvis vokst til i dag å være 18 godt kvalifiserte medarbeidere. Serviceavdelingen består av 8 medarbeidere samt 8 komplett utstyrte servicebiler som dekker de fleste oppdrag i distriktene Hordaland og Sogn & Fjordane.

Salgsavdelingen består av 5 medarbeidere med spesialkompetanse innen sveise teknikk, høytrykk/rengjøring, kompressor teknikk, samt bilverkstedsutstyr.

Serviceavdelingen består av 8 medarbeidere samt 8 komplett utstyrte servicebiler som dekker de fleste oppdrag i distriktene Hordaland og Sogn & Fjordane. Vi påtar oss alt fra de enkleste oppdrag, til totalentrepriser for oppbygging av komplette verksteder. I dag er vi mest kjent for våre totalkonsept som omfatter alt fra planlegging og systematisering, til innkjøp, installering og vedlikehold. Bergen Bilsenter, Algaard Åsane, Oldervoll Bil, Arnesen Auto, ATR Autoservice, Rostrup Dekksenter og Toyota Bilsenter er eksempler på levering og installasjon av komplette verksteder. Vi installerer kompressoranlegg, høytrykksanlegg og sveiseanlegg til industrien.Våre serviceteknikere er fagarbeidere og har spesialopplæring innenfor:

Sveis
Høytrykk-rengjøringsmaskiner
Kompressor/luftteknikk
Verkstedsutstyr til autobransjen
Utstyr for behandling av trykkluft
Avtrekksystemer, eksos/sveis/slip Fossdal Services AS er autorisert forhandler med eget autorisert verksted for:

KEMPPI sveisemaskiner
Nilfisk-Alto rengjøringsmaskiner/høytrykk
CompAir DEMAG kompressor/luftteknikk
NEDERMAN miljøutstyr
BINZEL sveisepistoler
HYPERTHERM plasmamaskiner
ABAC Stempelkompressor
RAV Bilverkstedsutstyr
BrainBee Avgass- og røykgassmålere

Våre teknikere har spesialkompetanse og utfører kalibrering og årlig kontroll av testutstyr til autobransjen. I dag har FOSSDAL SERVICES AS ca. 280 servicekontrakter for utførelse av årlig kontroll og forebyggende vedlikehold. I vårt distrikt, har vi kontraktkunder som er blandt de største innen Autobransjen.


Øyvind Fossdal

ØYVIND FOSSDAL

Styremedlem/Eier

oyvind.fossdal@fossdal.no

+47 932 30 960