Abacus

Abacus

Trygge reiser til skyen med Abacus.
Abacus bistår 1400 virksomheter, med ulike ønsker og behov for automatisering og digitalisering. Vi kartlegger hvor skoen trykker mest, og flytter IT-løsningene over i skyen – i fornuftig tempo.

Vi har bred erfaring med systemer innen økonomi, logistikk, lønn, salgsstøtte og samhandling – og hjelper til slik at disse snakker sammen.

Med våre driftsløsninger velger du om vi drifter ditt utstyr lokalt, på en skyplattform eller på en kombinasjon av disse. Mens du konsentrer deg om kjernevirksomheten, sørger vi for at alle dine støttesystemer fungerer. Snakk med oss først – vi hjelper deg å lykkes!

Derfor bør du velge Abacus som din skyleverandør
Vi har 60 ansatte med bred kompetanse og lang erfaring innen leveranse av administrative IT-løsninger.

Våre kontorer finner du i Son, Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen, Tønsberg, Verdal, Sandnes og Stord. På denne måten sikrer vi våre kunder kjapp og personlig oppfølging, god service, og konsulenter med lokal-kunnskap. Kombinasjonen av bred kompetanse og lokal nærhet har ført til at vi flere ganger har blitt kåret til leverandøren med høyest kundetilfredshet hos Visma Software. Vi ønsker oss både store og små kunder. Vi har kapasitet og kompetanse til å håndtere de største, men våre mindre kunder opplever samme engasjement og service.

Ta gjerne kontakt med oss for en kopp kaffe og en hyggelig prat!


Marita Langhol

MARITA LANGHOL

Partner

marita@abacus-it.no

+47 982 83 385

Linnbjørg Laastad

LINNBJØRG LAASTAD

Markedsføring

linnbjorg@abacus-it.no

+47 472 31 555